雅虎贊助網站載入中...
投票標題: 其實男仔中唔中意舔女仔下面??  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
唔中意..
好嘔..
中意..
好正..
女睇答案..
對不起,您無權投票。

雅虎贊助網站載入中...

新會員
其實男仔中唔中意舔女仔下面??
精華 0| 積分 3| 帖子 3| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2011-7-11| 狀態 離線
[把我隱藏]

如題啦..
大家可以再留下其他意見..........XD

頂部
高級會員
精華 0| 積分 86| 帖子 83| 社交指數 0 | 魅力 1 | 註冊 2010-3-22| 狀態 離線
[把我隱藏]
如果可以令個女仔興奮既咪中意, 不過有好多女仔係唔中意比人舔

頂部

新會員
我呢d叫毒男??
精華 0| 積分 11| 帖子 11| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2009-2-13| 狀態 離線
[把我隱藏]
點解無 "一般" 呢個比我禁嫁 sosad /...\

頂部
 YiN0_0
榮譽會員
`★俗啪滋海派泡泡龍;
精華 0| 積分 3387| 帖子 3329| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-6-26|來自 ♣怪獸星球;>| 狀態 離線
其實都吾鐘意=_=
但有時又會想試下..
好矛盾.

頂部
高級會員
精華 0| 積分 141| 帖子 139| 社交指數 1 | 魅力 0 | 註冊 2011-7-9| 狀態 離線
我覺得呢個好嘔囉=.=但係如果條女會high既話..又不防試下

頂部

鑽石會員
精華 0| 積分 1452| 帖子 1444| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2011-3-2|來自 屌出黎:$| 狀態 離線
女既先會正haha

頂部
高級會員
精華 0| 積分 150| 帖子 148| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2011-7-31| 狀態 離線
人地話如果個男仔肯咁做 就代表佢好愛個女仔

頂部
高級會員
精華 0| 積分 86| 帖子 83| 社交指數 0 | 魅力 1 | 註冊 2010-3-22| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cc_jessica 於 2011-7-31 09:24 發表
人地話如果個男仔肯咁做 就代表佢好愛個女仔

冇愛都可以咁做, 只緊要對方享受

頂部
高級會員
精華 0| 積分 150| 帖子 148| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2011-7-31| 狀態 離線
我都係覺得佢愛先會咁做~~

頂部
新會員
精華 0| 積分 18| 帖子 17| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-7-9| 狀態 離線
我自己本身就好鍾意錫女仔朵玫瑰花的 {()}
我鍾意將女仔訓係度將對腳板踩落我膊頭度
由尾龍骨對落,屁股仔條罅開始輕輕咁開始舔
經過小屁眼,用條利圍住個小屁眼打圈
咁呢~小屁眼對上
同朵粉紅色既玫瑰花對落中間匯陰個度咪有d皮膚既 ?
我就會好似打茄輪咁啜下啜下
條利就晌口裡面奶對方匯陰個位
再一啖一啖錫上去粉紅色既玫瑰花瓣道
奶兩塊花瓣仔,啜晒入口裡面好似食軟糖咁慢慢答
啜晒入口再吐番出來,又吐出來再啜番晒入口裡邊
錫到佢好舒服個陣
我就會忍唔住成塊面貼使晒落朵粉紅色既玫瑰花個度
我會左右左右咁用我塊面按摩朵粉紅色既玫瑰花
我要佢分唔到邊d係佢d花蜜,邊d係我d 口水
d花蜜會沿住屁股仔條罅流到大脾罅都濕晒
鼻尖會頂左入去朵玫瑰花入面又唧返出黎
近門口入面上邊個位呢,有一個肥肥地既肉丘架
跟住我會用對手輕輕擘開兩花瓣仔
一邊上下上下咁用調利奶小肉丘個道
再一邊用隻中指摔粒好敏感既花蕊
我會教佢用d陰力好似忍尿咁將朵玫瑰花仔一下一下咁收縮放鬆
吸下吸下咁會覺得好滿好脹好充實架
再用條利好似個勾咁剔上粒好敏感既花蕊個道
一下又一下係輕輕咁剔
之後重點圍住粒花蕊打圈,左右左右咁撩
將粒花蕊撩過去左邊,佢又會彈返去右邊
將粒花蕊撩過去右邊,佢又會彈返去左邊喎
咁佢會敏感到呢,對腳會輕輕咁振架喎
然後我好似個肚餓既baby 咁
用力但溫柔地將粒花蕊啜晒入口吸住
晌口入邊用條利撩下撩下粒花蕊
一路啜實一路撩,係咁啜實係甘撩
呢個是候我絕對唔會忘記重有一對美乳等住我陪佢玩喎
用手指公同食指捻下捻下粒小乳頭
輕輕托住佢好豐滿既乳房好似按摩咁搾下搾下
條利再放晌兩片好似玫瑰花瓣咁靚既陰唇外面輕輕打圈
打圈既範圍可以大d
將d 花蜜搽到去大脾罅同小屁眼條罅都又濕又滑
慢慢奶返上佢d毛毛兩邊既恥骨含入口裡面
再奶你既小腹,肚池,對波仔,條頸,耳仔~
再趴晌對方身爬上d,用我既大熱棒放晌乳房上面
輕輕壓落對波仔上面按摩整個乳房~
用我個紅頭印落粒嫩紅色既乳頭度磨下磨下
我要佢feel 到我有幾大條,有幾硬,有幾熱~
一路用我條大熱棒揩返去小腹,肚池,d毛毛
再落到去兩腿之間
跟手個位岩岩好
我會搾住我條大熱棒磨朵花既入口,上下上下磨兩塊花瓣
不時又用我個紅頭頂一下粒好敏感既花蕊
突然間我一下咁吊晒入去~~~成條大熱棒入晒~~~
要對方感覺到
我成條大熱棒由門口滑入去黏淋淋既玫瑰花最盡頭既過程~
入晒後停係度唔郁住...
要佢享受一下個重充實既感覺
我要佢入面一d 空位都無得剩~
我又要佢用d陰力好次忍尿甘將你朵花仔一下一下咁收縮放鬆夾住我~
佢又會feel到我條大熱棒晌朵玫瑰花裡面脹下脹下喎~
我地一面係度呻吟
我一面抬起佢一隻已經蹺住我條腰既腳係咁插,下下都插到最深~
同時我會用手指係出面摔粒好敏感既花蕊
我地好似活塞咁
我條腰用力一下一下頂入去,佢又一下一下頂上黎迎接
一下一下甘進行活塞運動直至我將全部熱辣辣又濃既精...
緊貼佢既子宮口瘋狂射晒入去~~
我重要佢感受我射出黎既力度
要佢感覺到我晌裡面脹下脹下,你會感覺到好熱好杰~~
直至我射晒出黎都唔要羅返自己出黎~
我要浸晌你入面
同對方打茄輪,再輕輕咁愛撫~
直至我地倦極入睡~
真係諗起都想死~~~~

延伸閱讀:玫瑰   乳房   運動   按摩   玫瑰花   baby   

頂部
高級會員
精華 0| 積分 80| 帖子 71| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2011-8-12| 狀態 離線
樓上都幾變態啵

頂部
新會員
精華 0| 積分 18| 帖子 17| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-7-9| 狀態 離線
點變態?

頂部