2007-12-9 22:49 緣份乂熊
妖3

早排上天外既時候...
上左妖.....一上到去就見到好多人係到叫救命.....
有d叫完救命仲唔講thx個d....咁救黎做咩??
跟住組組下...就有人叫我去救.....咪去救囉.....跟住就去到又唔講係邊....
個時仲要冇開驅香...差d死...
之後仲要比人話....
算點呀....救人仲要比人話..
之後就係咁狂比人叫組......
好好地坐下都唔得...
而家妖3又多左好多新手...

唔知大家有咩睇法呢???
發表下吧~?

2007-12-9 22:52 天外王子比比
同意.....一早已逃離妖3~

d人9完又唔thx.....當d ec係咩....

新手又只識吸...60lv果d都要吸死海....真係.....唉~

2007-12-9 22:53 緣份乂熊
唉~_~...
d人上到妖5個d都要係妖3叫人上去救....
又係晒左香

2007-12-9 23:34 佩子`
比我就咪理佢地-   -+

哩d咁既人..吾死都冇用a0a. (人生攻擊.?!)

同埋呢..你叫佢講左thx先救..a.a吾講吾救.

如果佢唱你..你唱返佢.有咁大作咁大.

(嘩@@.原來佩佩既真面目系咁邪惡嫁@0@)

2007-12-9 23:49 緣份乂熊
-口-....咁都得-0-...但係都係唔好啦..
廢事d人又係到話全天外d ec都唔救人..

2007-12-10 12:42 露露
絕對同意 ~
討厭坐到一地新手- -"

2007-12-10 12:53 悲哀悅
D新手系妖3級 又吾去地洞自升  搞到D地方既人吾平均.....新手用既地洞 好小人 40上既 妖3 爆多新手。

灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰

2007-12-10 16:47 天外王子比比
[quote]原帖由 [i]露露[/i] 於 2007-12-10 12:42 發表 [url=http://www.3boys2girls.com/redirect.php?goto=findpost&pid=572488&ptid=12283][img]http://www.3boys2girls.com/images/common/back.gif[/img][/url]
絕對同意 ~
討厭坐到一地新手- -" [/quote]

100%同意...

只係識待組....吸到60lv又點...

又係唔識打的一班吸蟲w:027:

2007-12-11 00:02 緣份乂熊
~_~.....好想喊囉...次次組佢地都唔問就開香...
有冇搞錯.....有時佢地開左香又唔得閒...打左陣又比佢地話...

2007-12-11 17:42 佩子`
係lo..d人以為一組就= 打1h.."

都系問清楚好d*v*

2007-12-11 19:22 緣份乂熊
d人唔會問的...

2007-12-13 18:20 天藍惜
比著我就會第1次照救-0-
之後救完無講thz我就下次見到佢死都唔救的了~_~

2007-12-13 23:17 [[﹏車厘子`諾
年幾前仲玩緊天外=)
妖3對當時黎講已經係大把新手叫組了,
個陣仲好多人講thx嫁9佢之後@@
e+禮貌都冇哂
我玩緊呢隻都冇咩禮貌啦d細路-_-

2007-12-31 13:12 ╳×°細俊◆``
非常agree你地既意見
d人好黑人憎呀!
成日係度叫叫叫
唔9又係度話人
9左又唔thx人

2007-12-31 13:22 §鋒§
- -學我咁
只救族人

2008-1-5 20:44 ~維-3-
做ec係咁 =v=
不過天外冇ec又唔得 ^^
到冇果時佢地就係求你的

2008-3-20 09:26 傻﹏賢少。
-,-依排重玩天外,,
上左妖3吸經,,,但係-,-如果佢唔得閒我唔會迫佢地囉
有d人收錢@@我有錢果時會比錢佢地升囉
因為到我40都會收錢帶人升
其實新手依家係好需要人帶升
打怪又小錢,根本就無可能夠錢買到裝同埋藥

熊話係妖3d人,,,救左佢唔講thx
其實,,只係部分姐
我唔係果類囉,,,如果我比人救左唔thx
我仲會做藥師?
而且,,我係唔知咩lv曾經死過
原因係4x lv果個死左@@
結果係妖3,,嗌左半粒鐘都無反應
好彩有fd幫我叫人黎救我
不過我都無埋怨4x lv果個

人地好心帶你升,一時死左
我怪唔到佢囉,,,過意唔到個涼心

2008-3-20 11:22 糖糖糖糖'3'
依家d新手大部分都上哂妖3 -_-
其他新手升既地方差吾多冇人咁濟.

2008-3-20 14:03 siu_順
緊系=.=妖三又多經...新手既又免費帶升

2008-3-20 16:58 *x°小菁°x*
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-6-16 19:57 臭聰-]
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-6-18 15:58 b。仔
最好既都係自己有隻自救-0-;

2008-6-20 11:22 緣份乂熊
而家d新手都唔係妖3升啦..
去晒死海=-=
而家d新手仲有錢過d舊人